Şimdilerin iki ünlü ismi, okul arkadaşı çıktı!

'Bambaşka Sohbetler' programına konuk olan ünlü oyuncu, 11 yaşında tanıştığı şarkıcısıyla dostluğunu anlattı.

Oyuncu Gözde Kansu, "Çok güzel bir çocukluk ve gençlik yaşadım. Düşünebiliyor musunuz Sıla sıra arkadaşım. Lise hayatımda insanlar ders dinlerken ben yanımda oturan Sıla'dan yeni yaptığı şarkısını dinliyordum. Sonra birlikte İstanbul'a geldik ve dört ev değiştirdik" dedi.




Oyuncu, Sıla'yla birçok şarkıya da imza attıklarını açıkladı:

"'Konuşmadığımız Şeyler Var' albümünde 'Zamanında' şarkısı var. Dedem vefat ettiği zaman bir şeyler karalamıştım. Telefonda konuşurken onu okuyunca sonra beraber de karaladık. Çok özel bir şarkı olarak albümüne girdi. Son albümünde 'Yolcudur Abbas' var, yine albümün son şarkısı. Onu da pandemide Bodrum'da beraber oturduğumuz bir akşamda karaladık. Hatta o anın kaydı var. Müziği açtı, üzerine okudu şarkıyı ve kaydetti. Çok kıymetli bir akşam o. Bir de ilk albümünde 'Özledim Onu' şarkısı var, onun sözü de Sıla ve bana ait."




Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Beste Kökdemir'den minik bebeğiyle ilk fotoğraf