Sinéad O'Connor'ın ölüm nedeni doğrulandı

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Southwark Adli Tıp Kurumu, temmuzda hayatını kaybeden İrlandalı müzisyen Sinéad O'Connor'ın doğal nedenlerden dolayı öldüğünü açıkladı.

Habertürk'ün haberine göre İrlandalı müzisyen Sinéad O'Connor, temmuz ayında Londra'nın güneyindeki evinde bilinçsiz bir şekilde bulunmuştu.

56 yaşındaki O'Connor'un ardından öldüğü açıklanmıştı.

Southwark Adli Tıp Kurumu'ndan yapılan yeni açıklamada, "O'Connor'ın doğal nedenlerden dolayı öldüğü" ve "adli tıp uzmanının konuyla ilgili çalışmalarını tamamladığı" belirtildi.



ANMA KONSERİ DÜZENLENECEK

Ayrıca Sinéad O'Connor ve The Pogues solisti Shane MacGowan için mart ayında New York'ta bir anma konseri düzenleneceği de duyuruldu.

Tek gecelik gösteri her iki ismin hayatının da bir kutlaması olacak.

Mountain Goats, Cat Power ve Dropkick Murphys gibi sanatçılar Sinéad O'Connor ve MacGowan'ın bazı şarkılarını söyleyecek.

Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı Candan kardeşlerin davasında eski sevgiliden 14 sayfalık ifade Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor?