Sinop'ta tekne battı: 1 ölü, 1 kayıp

Sinop'un Gerze ilçesinin 1,5 mil açığında fırtınadan dolayı bir balıkçı teknesi battı.

İHA'nın haberine göre teknede bulunan 4kişiden 2'si balıkçılar tarafından kurtarıldı. 1 kişinin cesedine ulaşılırken, 1 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede arama-kurtarma çalışması başlattı.

Sahil Güvenlikten batan tekneyle ilgili açıklama

Sinop'un Gerze ilçesi açıklarında fırtınadan dolayı bir balıkçı teknesi battı. Teknede bulunan 4 kişiden 2'si sağ kurtarıldı. 1 kişinin cesedine ulaşılırken, 1 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Sahil Güvenlikten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “10 Ocak 2019 tarihinde saat 11.17'de, Sinop ili Gerze ilçesi Döngel mevkisi açıklarında içerisinde 4 kişinin bulunduğu bir teknenin battığının bildirilmesi üzerine derhal arama kurtarma maksatlı 1 Sahil Güvenlik Botu, 1 Sahil Güvenlik helikopteri ve 1 Sahil Güvenlik Dalış Timi görevlendirilmiştir. Olay yerine yakın mevkide bulunan bir balıkçı teknesi tarafından batan teknede bulunan kişilerden; 2 kazazedenin sağ olarak kurtarıldığı ve 1 şahsın cansız bedeninin denizden alındığı öğrenilmiştir. Kayıp olan 1 şahsın bulunması maksadıyla arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir” denildi. 
Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi