Songül Karlı'dan sarsıcı iddialar

Ünlü sanatçı Songül Karlı, kendisini 35 milyon TL’nin üzerinde dolandırdığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü hakkında avukatıyla açıklama yaptı.

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre gözaltına alınıp, serbest bırakılan Yüncü için şarkıcı, “Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Her şeyim haczedildi” diyerek, gözyaşı döktü.

Beş yıllık evliliğinde dört kez ayrılmaya kalktığını ifade eden Karlı, fiziksel şiddete uğradığını da iddia etti.

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor