Sosyete 5 milyonluk tatil için kuyrukta

Hollywood’un en büyük yıldızlarından Elizabeth Taylor’a, eşi Richard Burton’ın aldığı tarihi tekne, Türk ve dünya jet sosyetesinin yeni gözdesi oldu.

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre hep aynı adreslerde tatil yapmaktan sıkılan dünya sosyetesi, farklı yerler bulmak için uğraşıyor. Milyonerlerin yeni keşfi ise Elizabeth Taylor'a, eşi Richard Burton'ın aldığı ve yıllarca kullandıkları Kalizma isimli tekne. Tekneyi bu kadar gözde yapan şey ise 'Suyun üzerindeki romantizmin zirvesi' olarak anılması.

VAN GOGH TABLOSU BİLE VAR

Birinci ve İkinci Dünya Savaşları'nı gören teknede Elizabeth Taylor ve Richard Burton çifti, Rex Harrison, Rachel Roberts, Tennessee Williams, Prens Rainier III ve Monako Prensesi Grace Kelly'i de ağırladı.





Antika mobilyalarla döşenmiş olan içinde Van Gogh, Monet ve Picasso tabloları bulunan tekneyi bir dönem Brad Pitt almak istemiş ama başaramamıştı.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif