Soyguncu aşıklar yakayı ele verdi!

Balıkesir'de bir kuyumcuyu soyan iki sevgili, 1930'larda Amerikalı aşık hırsızlar Bonnie ve Clyde çiftini anımsattı. Balıkesir'de önceki gün sabah saatlerinde kuyumcuya giren 1'i kadın 2 kişi soygun yaptı.

Yeni Asır Gazetesi'nden Serkan Özcan'ın haberine göre kuyumcudan yaklaşık 500 gram altınla kaçan hırsızlar, Manisa'da saklandıkları evde yapılan operasyon sonucu kıskıvrak yakalandı. Polis ekiplerince sorgusu yapılan çifttin anlattıkları herkesi şaşırttı.

SEVGİLİSİNİ İKNA ETTİ

Çorum'da yaşayan Fatmanur Öztekin (28) internetten tanıştığı ve bir süredir konuştuğu Muhittin Güderin (40) Manisa'daki evine kaçtı. Sekiz aydır birlikte yaşayan ve birbirlerine deliler gibi aşık olan çift, maddi sıkıntılar nedeniyle büyük bir soygun yapmaya karar verdi.

Balıkesir'de bir kuyumcuyu gözüne kestiren genç kadın, sevgilisini soyguna ikna etti.

Manisa'dan otomobil kiralayan ikili, Yaymacılar caddesinde bulunan kuyumcuya gelerek dükkanın açılmasını beklediler.

"PLANIM KUSURSUZDU"

Kuyumcunun kepenklerini açmasından yarım saat sonra içeriye giren sevgililer silah zoruyla vitrinde bulunan bilezikleri ve kolyeleri toplamaya başladı. Bu esnada direnmeye çalışan kuyumcu Fatmanur Öztekin tarafından gözlerine biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.

Soyguncu aşıklar gasp ettikleri yarım kiloya yakın altınla olay yerinden kaçtı. Kuyumcunun ihbarı üzerine polis 50'ye yakın güvenlik kamerasını inceledi ve otomobilin Manisa'dan kiralandığını belirledi. İki sevgili Manisa Yunusemre'de bulunan evlerine düzenlenen operasyonda yakayı ele verdi.

Polisleri karşısında gören genç kadının "Bizi nasıl buldunuz planım kusursuzdu?" dediği öğrenildi.

İşlemleri tamamlanan aşık soyguncular çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Ahmet San, Ajda Pekkan ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu Necip - Didem Memili çifti: "Bizim yüzüğümüz yok" İrem Derici'den ani ayrılığın ardından manidar sözler: "Kalbim çok kırık" Aras Bulut İynemli - Buse Meral aşkı boyut atladı Buğra Gülsoy oğlu Cem'i "Bahar"ın setine götürdü