Tarkan'dan yağmura çamura inat konser

Megastar Tarkan, 6 gece sürecek olan Açıkhava maratonuna start verdi.

Geçen yıl  kızını kucağına aldığı için sahne almayan popçu, konserine “Çok özlemişim. Sağanak yağmura rağmen, beni bu gece yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız” sözleriyle başladı.

Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre babalıkla ilgili de konuşan popçu, “Babalık müthiş bir duygu ötesi yok. Tabii annesi de o kadar dünya şekeri ki! Canım benim. Maşallah diyelim nazara inanırım oldum” dedi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım