TAVİZ VERMEDİM

"Aramızda Kalmasın" programına katılan Nil Burak çok iddialı konuştu. Burak; "Zamanında taviz verseydim İstanbul'un 1/4'ü benimdi."

"Aramızda Kalmasın" programına katılan Nil Burak, zamanında kendisinin sayısız teklifler aldığını ancak işine olan saygısında bu teklifleri geri çevirdiğini söyledi.

Kendisini izlemeye gelen iş adamları için; "O zamanlar bizlerle beraber olabilmek için yapmayacakları şey yoktu. Ancak ben istemedim. O zamanlar, o teklifleri kabul etseydim, taviz verseydim, İstanbul’un 1/4’ü benimdi." dedi.

Aynı programa katılan bir diğer sanatçı olan Ali Poyrazoğlu bu sözlere karşı çıkarak şöyle konuştu;

"Hiçbir şekilde katılmıyorum. İnsan taviz vererek değil çalışarak, disiplinli olarak şöhreti yakalayabilir." dedi. İkili arasındaki konuşma; "O zaman söyle bakalım İstanbul’un hangi semtleri senindi?" şeklinde şakalaşarak devam etti. 

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız...

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan aşk dolu paylaşım Britney Spears sinir krizi geçirince ambulans çağrıldı Çağatay Ulusoy'un dizisi tamam mı, devam mı? Didem Balçın: "Kızılcık Şerbeti Nilay'ı çok seviyorum" Murat Yıldırım 'Teşkilat' dizisine veda ediyor Bursa'da, kamyonun çarptığı cipteki anne ile oğlu öldü