Tebliğciler, Taksim Meydanında bildiri dağıttı

Tebliğciler olarak bilinen grup, yeni yıl öncesinde üzerinde "Ey Müslüman Kardeşim" yazılı olan bildiriler dağıttı.

Taksim Meydanı'nda, 'Tebliğciler' olarak bilinen bir grup yeni yıl kutlamaları öncesinde üzerinde "Ey Müslüman Kardeşim" yazılı olan bildirileri dağıttı.


Bildiri dağıtan Bilal Demir, "Bugün yılbaşı, yılbaşı kutlamak Müslümanlara mahsus bir şey değildir. Kim bir kavime benzerse onlardandır. Onun için Müslümanlar dikkat edecekler. Ayet-i Kelimede diyor ki; Sana gelen ilimden sonra4 sen onların hevasına uyarsan yani Yahudi ve Hristiyanlara, büyük zalimlerden olursun. Buna dikkat etmek lazım. Biz Müslümanız, Müslüman gibi yaşamalıyız. Yılbaşı bizim işimiz değil. Bizim bu sözümüz müslümanlaradır, Müslüman olmayanlara değil. Müslümanlar olarak biz Kuran'a göre yaşamak zorundayız, mecburuz" dedi.




DHA

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola