Televizyonda yeni bir günlük dizi yayınlanacak

Yeni sezon dizileri için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden MedYapım, Bloom Medya’yla ortak günlük dizi hazırlıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni sezon dizileri için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden MedYapım, Bloom Medya’yla ortak günlük dizi hazırlıyor.

Medyapım ile Bloom Medya “Ayazın Sonu Bahar” adlı çok iddialı bir günlük dizi hazırlıyor. Geçen yıl yurt dışı için hazırlanan dizinin Kanal D’de ekrana geleceği öğrenildi.




Haziran ayında sete çıkması planlanan dizinin temmuz başında yayında olması isteniyor.

Cast çalışmaları süren dizinin başrolü için iki genç yetenek aranıyor.

100 bölüm olarak planlanan dizide bir inşaat şirketinin veliahtı Ayaz ile üniversiteyi bitiren, Londra’da başvurduğu iktisat master’ı için haber bekleyen, bu arada da bir kahve zincirinin kafesinde çalışan Bahar’ın hikâyesi etkileyici bir dille anlatılıyor.

Yaşanan bir ölüm, atılan bir iftira ve  sonrasında yaşanan intikam ateşi “Ayazın Sonu Bahar” dizisinin hikâyesini belirleyecek.

Erkan Yolaç hayatını kaybetti Serenay Sarıkaya - Cem Yılmaz aşkı yeniden mi alevlendi? Cannes'a giden Hande Erçel sosyal medyayı ikiye böldü Selin Şekerci'nin sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme Metin Akdülger "Sandık Kokusu"na veda ediyor Melisa Aslı Pamuk - Yusuf Yazıcı birlikteliğinde neler oluyor?