'Terör odaklarının şantajından korkmayın'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır mitinginde yaptığı konuşmada “Terör odaklarının, bu çetelerin tehdidinden, şantajından sakın ola ki korkmayın” dedi

Yeni Asır'da yer alan habere göre Başbakan Ahmet Davutoğlu Diyarbakır mitinginde halka seslendi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmada, "1 Kasım Türkiye için yeni bir başlangıç olacak. Bu seçimin demokrasi tarihimizde bir dönüm noktası olmasını isteyen herkesten ricam, mutlaka sandık başına gitmesidir. Özellikle Doğu'da, Güneydoğu'daki kardeşlerime sesleniyorum, bu terör odaklarının, bu çetelerin tehdidinden, şantajından sakın ola ki korkmayın. Bu pazar günü her sandık mutlaka korunacak, her oy mutlaka hak ettiği değeri bulacak. Hiç korkmadan, yiğitçe, başınız, alnınız açık bir şekilde sandıklara gidin. Her tedbiri alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu şu mesajları verdi:

"Sıkıntılarımız yok mu? Elbette var. Hatalarımız olmadı mı geçmişte? Elbette oldu. Fakat merak etmeyin bu sorunların hepsine çözüm getirme iradesi, kardeşlik bağlamında çözüm bulma iradesi bizdedir.

Bu sıkıntıların hepsini birlikte aşacağız. Bu zor günleri de hep beraber geçeceğiz. Bu ülkede hiçbir yara açıkta kalmayacak. Hiçbir yara kanamaya devam etmeyecek. Huzurumuza kasteden kim olursa olsun adalete hesap verecek.

Yürekleri parçalamak isteyenlere inat, yüreklerimizi birleştirmeye geldim. Cumhurun bayramı Cumhuriyet Bayramı'nı sizlerin arasında, sizlerle birlikte kutlamaya geldim.

Kardeşi kardeşe düşman kılanlar, ister PKK olsun, ister DHKP-C olsun, hepsi kahrolacaklar. Sizin kardeşlik iradeniz karşısında hepsi mutlaka tarih önünde hesap verecek."
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu