Tetikçinin Oğlu dizisine iki güçlü oyuncu dahil oldu

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'u buluşturan “Tetikçinin Oğlu” dizisine 2 flaş oyuncu dahil oldu.

Timuçin Esen (Korkmaz) ve Şevket Çoruh (İskender) FOX’un “Tetikçinin Oğlu” dizisinde buluşuyor. İki muhteşem oyuncunun bir araya geleceği dizi Bodrum’da çekilecek. O3 Medya ve Same Film’in ortaklığında çekilecek dizinin oyuncu kadrosuna Genco Özak (Metin), Serhat Kılıç (Esat) ve son olarak “Huri” rolüyle Sezin Akbaşoğulları katılmıştı. Gökhan Horzum’un yazdığı, Yağız Alp Akaydın’ın ise yönettiği dizinin ekibine 2 flaş isim katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre genç kuşağın etkili oyunculuğuyla adından söz ettiren oyuncularından Bahar Şahin “Tetikçin Oğlu”nun kadrosuna dahil oldu.

Güzel yıldız 22 Şubat’ta sete çıkması beklenen dizide “Sibel”e hayat verecek.

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan’ın yaptığı dizide ayrıca başarılı oyuncu Esra Kızıldoğan da “Nursel” karakterini oynayacak.

Dizide olaylar çok güçlü bir adam olan İskender’in oğlunun öldürülmesiyle başlayacak.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Mehmet Yılmaz Ak’a iddialı projeden teklif Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda" Beste Kökdemir'den minik bebeğiyle ilk fotoğraf