Tolga Çevik cephesinde şaşırtan gelişme

Ünlü oyuncu Tolga Çevik cephesinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tolga Çevik 25 Film’in “Kalender Pide” dizisiyle setlere dönüyor.

Ay sonunda İznik’te sete çıkacak olan dizi 25 Film imzalı… İbrahim Büyükak’ın yazdığı ve Ercüment adlı kuryeyi de canlandıracağı dizide “Kalender”i Tolga Çevik canlandıracak.






Kalender’in kızına Almila Ada’nın hayat vereceği dizi saf geleneksel bir pidecinin sosyal medya fenomeni olma hikâyesini esprili bir dille anlatıyor.

Daha önce “Gibi” ve “Mahsun J” dizilerini çeken Ömer Sinir’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Kalender’in aşık olduğu kadını Esra Ruşan oynayacak.






Okuma provası yapılan dizi yeniden yerli dizi ve film piyasasına dönmeye hazırlanan Disney Plus’ta yayınlanacak.

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması