Tolga Sarıtaş aşkını haykırdı: "İlişkimiz güzel gidiyor"

Oyuncu Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı.

Aralık ayından beri ekranlara ara veren Tolga Sarıtaş, "Okuduğum bir şeyler var ama henüz karar vermiş değilim. Yeni sezona daha var" dedi.

Dijital platformlara bakış açısı sorulan Sarıtaş, bu konuyla ilgili de "Asıl olan burada senaryo. Dijital veya televizyon diye ayırmıyorum. Tabii ki artıları ve eksileri vardır. Projeyi okuduğumda bana hissettirdiği ilk planda daha önemli" diye konuştu.



Sabah Gazetesi'nin haberine göre yaz planları arasında sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme tatili olduğunu söyleyen oyuncu, "İlişkimiz çok güzel gidiyor. Her şey yolunda. Özel hayatı çok konuşmayı da sevmiyorum ama her şey yolunda" dedi. 

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım