Trajik kazada hayatını kaybeden Diana'nın "en yakını" ilk kez konuştu!

Kalplerin kraliçesi Lady Diana’nın yakın koruması 60 yaşındaki Lee Sansum, anılarını anlattığı bir kitap yazdı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre Nicole Kidman, Tom Cruise, Pele, Sylvester Stallone gibi ünlülerin de koruması olan Sansum, “Diana, Paris’te öldüğü gün izindeydim. Ben olsaydım bugün hayatta olurdu” açıklamasında bulundu.

‘Rambo’ lakaplı Sansum, “Kaza anında emniyet kemerlerinin takılı olmadığını öğrenince yıkıldım. Bu standart bir uygulamadır. Kemerler bağlanmadan yolculuk başlamazdı. Emir bizzat (Diana’nın sevgilisi) Dodi’nin babası Mohamed Fayed’den gelmişti. Ama Dodi kemer takmayı hiç sevmiyordu. Bu nedenle hep ısrar etmek zorunda kalırdım” dedi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama