Transferde beklenmeyen hamle!..

Fenerbahçe, Brezilyalı için frene bastı. Bursa ay sonuna kadar uzatma opsiyonunu kullanmazsa Galatasaray, Paranaense ile masaya oturacak.

Bugün'de yer alan habere göre Bur­sas­po­r’­un, söz­leş­me ge­re­ği  Fer­nan­da­o’­yu 5 mil­yon eu­ro’­luk üc­re­ti öde­ye­rek al­ma hak­kı do­lu­yor. 31 Ma­yı­s’­a ka­dar bu pa­ra öden­mez­se, oyun­cu­nun hak­la­rı ta­ma­miy­le ye­ni­den Bre­zil­ya eki­bi At­le­ti­co Pa­ra­na­en­se­’ye ge­çe­cek.

Bu ara­da Ga­la­ta­sa­ray da sam­ba­cı için ta­kip­te. Fe­ner­bah­çe­’nin bu oyun­cu­ya da­ir is­te­ği ise kı­rıl­dı. Sco­ut eki­-bi­nin “Şam­pi­yon­lar Li­gi­’n­de bi­ze yet­mez” gö­rü­şü son­ra­sı Fer­nan­da­o me­se­le­si so­ğu­ma­ya bı­ra­kıl­dı. Fe­ner­bah­çe tam ola­rak vaz­geç­me­di an­cak şart­la­rı zor­la­ma­ya da pek ni­yet­li de­ğil.

LİMİT 5 MİLYON EURO

İş­te bu iki ge­liş­me, Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın eli­ni güç­len­di­ri­yor. Oyun­cu­nun, Sa­rı-Kır­mı­zı­lı for­ma­yı giy­me­ye dö­nük is­te­ği­ni de öğ­re­nen Ga­la­ta­sa­ray, 31 Ma­yı­s’­ı bek­li­yor. Dur­sun Öz­be­k’­in baş­kan se­çil­me­si ha­lin­de, se­zon so­nu ha­re­ke­te ge­çe­ce­ği be­lir­til­di. Bur­sas­por bu pa­ra­yı öde­ye­mez­se, Ga­la­ta­sa­ray, Pa­ra­na­en­se ile gö­rü­şe­cek. An­cak Cim­bom, Fer­nan­da­o için 5 mil­yon eu­ro­’ya çık­ma­ya ni­yet­li de­ğil. Ge­re­kir­se sa­tın al­ma op­si­yon­lu ki­ra­la­ma yön­te­mi de­ne­ne­cek.
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! İntihara kalkışan Dilan Polat ölmek istedi! Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı