TSK'dan flaş Afrin açıklaması!

Afrin harekatı için geri sayım sürerken terör örgütü YPG, taciz ateşi açtı. Türk Silahlı Kuvvetleri, taciz ateşine hemen karşılık verdi. Terör örgütü PKK/PYD'nin Afrin'deki sığınak ve barınakları vuruldu.

Milliyet'in haberine göre Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), PYD/PKK tarafından  Afrin'den açılan taciz ateşlerine meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek  örgütün barınak ve sığınakları vuruldu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, dün ve bugün  PYD/PKK terör örgütü tarafından Afrin bölgesinden açılan taciz ateşlerine  karşılık verildi.  Meşru müdafaa kapsamında mukabelede bulunularak terör örgütü mensuplarınca kullanılan barınak ve sığınaklar vuruldu.

TSK: "20 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetlerince, 12-18 Ocak'ta PKK/KCK terör örgütünün barınma alanı ve yurt içine geçiş güzergahı olarak kullandığı Bitlis, Mardin, Diyarbakır ile Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda 20 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
Gösteriyi 13 dakika geç bitiren Lana Del Rey'e rekor ceza! Gupse Özay: "Kıskançlıktan geceleri uyuyamıyorum" Toygan Avanoğlu'nun yeni filmi vizyon için geri sayımda Tolgahan Sayışman: "Dinamiti fazla koymuşlar, ev patladı" Düzyatan çiftinden trafiğe lüks çözüm Cemre Kemer ikinci kez anne oldu