Tuba Büyüküstün final yemeğine katılamadı!

Tuba Büyüküstün’ün kaçışı sürüyor... Umut Evirgen skandalından beri ağzını bıçak açmayan oyuncu, önceki akşam da rol aldığı dizinin final yemeğine gazeteci korkusundan katılamadı.

Takvim'de yer alan habere göre Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı 'Cesur ve Güzel' dizisi ekibi, önceki akşam Akatlar'daki bir mekanda finali kutladı. Yakışıklı oyuncu geceye eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile katıldı.

Öte yandan dizinin final yemeğinde gözler Tuba Büyüküstün'ü aradı. Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen'le gizli aşkı ortaya çıkan oyuncu, gazetecilerin korkusundan yemeğe katılamadı. Evirgen, işlettiği mekanında Tuba Büyüküstün ile yakalanmış ve ardından silahlı adamlarıyla gazetecileri gasp edip Metris Cezaevi'ne gönderilmişti.

İNKAR EDEMEDİ

Eski eşinden 2 çocuğu olan Tuba Büyüküstün, Umut Evirgen yasak aşkı uğruna yuvasını dağıttığı iddiaları karşısında hala sessiz!..


Gülenay Kalkan reyting rekortmeni dizinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu sorulunca bozuldu Jeff Bezos nişanlısının 65 milyon TL’lik filmine sahip çıkmadı Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Cem Yenel ve Nil Karaibrahimgil'den hatıra pozu Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu