Tuba Büyüküstün'ün çok gizli projesi!..

Tu­ba Bü­yü­küs­tün, rol al­dı­ğı di­zi­ler sa­ye­sin­de Or­ta­do­ğu­’da bü­yük bir şöh­ret ya­ka­la­mıştı.

Tuba Büyüküstün sonunda Avrupalılar’ın dikkatini çekmeyi başardı. Oyuncu Ortadoğu yüzü olduğu firmanın Belçika’daki tanıtımı için 2 milyon dolara anlaşma yaptı

Tu­ba Bü­yü­küs­tün,  rol al­dı­ğı di­zi­ler sa­ye­sin­de Or­ta­do­ğu­’da bü­yük bir şöh­ret ya­ka­la­dı. Bu şöh­re­ti çok iyi de­ğer­len­di­ren Bü­yü­küs­tün, ön­ce Tür­ki­ye­’de­ki rek­lam­la­rın­da rol al­dı­ğı şam­pu­an fir­ma­sı­nın Or­ta­do­ğu yü­zü ol­du.

Ar­dın­dan da İs­pan­yol mü­cev­her fir­ma­sı Ar­te Mad­ri­d’­in Or­ta­do­ğu rek­lam­la­rın­da rol al­mak için 2 mil­yon do­la­ra imza attı. Bü­yü­küs­tü­n’­le yap­tık­la­rı ta­nı­tım­dan çok mem­nun ka­lan fir­ma yet­ki­li­le­ri gü­zel oyun­cu­ya söz­leş­me­yi uzat­ma­yı tek­lif et­ti. Özel­lik­le Du­ba­i ve Lüb­na­n’­da rol al­dı­ğı di­zi­ler rey­ting, ta­nıt­tı­ğı ürün­ler sa­tış re­kor­la­rı kı­rarken Bü­yü­küs­tü­n’­ü so­nun­da Av­ru­pa­lı­lar da keş­fet­ti.

2 MİLYON DOLAR ALDI

Ön­ce Bü­yü­küs­tü­n’­ün  geç­ti­ği­miz yıl rol al­dı­ğı 20 Da­ki­ka di­zi­si İtal­ya­’ya trans­fer ol­du. Ünlü oyuncu şimdi de  2007 yı­lın­dan bu ya­na ça­lış­tı­ğı şam­pu­an fir­ma­sı­nın Bel­çi­ka yü­zü ol­du. Ünlü oyuncu bu an­laş­ma­dan da 2 mil­yon do­lar aldı. Bü­yü­küs­tün, fir­ma­nın Tür­ki­ye­’de­ki rek­lam kam­pan­ya­sı­nı ise en bü­yük ra­ki­bi Ber­gü­zar Ko­re­l’­e kap­tır­mış­tı.

GÜLDEN AVUÇ / BUGÜN İNTERNET SİTESİ



Hande Erçel'e Arzu Sabancı'dan büyük destek Zeynep Sever Demirel eşi Volkan Demirel'den apar topar boşanıyor Sarhoş yakalanan Sıla Türkoğlu'nun ehliyetine el konuldu Real Madrid'in yıldızı Arda Güler aşkını ilan etti Ceyda Düvenci'den yeni aşkı için olay sözler Sosyetenin firari yatçısı Moris Algazi'ye kırmızı bülten!