Tuğrul Türkeş'in imam nikahlı eşiyle ilk pozu

MHP’­den AK­P’­ye ge­çen ve Baş­ba­kan Yar­dım­cı­sı olan Tür­ke­ş’­in, Kı­rım Ta­ta­rı asıl­lı Uk­ray­na­lı eşi ile ilk fo­toğ­ra­fı­na Sözcü Gazetesi ulaştı.

Sözcü Gazetesi'nden Kamil Elibol'un haberine göre ge­çen Ocak ayın­da An­ka­ra­’da özel bir has­ta­ne­de do­ğan oğ­lu­na mer­hum ba­ba­sı “Al­pars­la­n” adı­nı ko­yan Tür­keş, bo­şan­ma da­va­sı 14 yıl­dır de­vam et­ti­ği için imam ni­ka­hı kıy­dı­ğı Uk­ray­na­lı eşi ile otur­du­ğu An­go­ra Ev­le­ri­’nin ya­kı­nın­da­ki bir ba­lık­çı­yı ter­cih et­ti.

Tür­keş çif­ti baş ba­şa ro­man­tik bir ye­mek ye­di.

KI­RI­MOĞ­LU TA­NIŞ­TIR­DI

Tür­ke­ş’­in ye­ni eşi ile Av­ru­pa Kon­se­yi Par­la­men­ter Mec­li­si üye­si ol­du­ğu, 24. dö­nem mil­let­ve­kil­li­ği sı­ra­sın­da Uk­ray­na­’ya ya­pı­lan bir zi­ya­ret sı­ra­sın­da ta­nış­tı­ğı da öğ­re­nil­di. Tür­ke­ş’­in ta­nış­ma­sı­na Kı­rım Ta­tar Mil­li Mec­li­si es­ki Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ab­dül­ce­mil Kı­rı­moğ­lu ara­cı­lık et­ti. Kı­rım Ta­tar Türk­le­ri­nin ef­sa­ne li­de­ri Kı­rı­moğ­lu bu be­ra­ber­li­ğin de te­me­li­ni at­mış ol­du. Tür­keş, Sözcü­’nün gün­de­me ge­tir­di­ği ha­ber son­ra­sı Uk­ray­na­lı eşin­den bir er­kek be­be­ği ol­du­ğu­nu doğ­ru­la­ya­rak şu açık­la­ma­yı yap­mış­tı:

4’ÜN­CÜ KEZ BA­BA OL­MUŞ­TU

“Oğ­lu­mu do­ğu­ran ha­nı­me­fen­di ile di­ni, ah­la­ki ve ör­fi tüm ve­ci­be­ler ye­ri­ne ge­ti­ri­le­rek, ai­le­ni ve meş­ru bir şe­kil­de ai­le ha­ya­tı­mı sür­dür­mek­te­yim. Bu iliş­ki, as­la ve ka­ta giz­li, gay­ri­meş­ru de­ğil­dir.”
Serpil Çakmaklı: "İhaneti gözlerimle gördüm" Hazal Kaya'nın annesi mahallede rezalet çıkardı! Tarık Tarcan Bozburun hayatını sonlandırdı Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu Yıldız Tilbe polis aracına çarptı İnci Taneleri’nde Elif, hangi karakterin kızı çıktı?