Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray film müzikleriyle sahnede

Türk Sineması'nın Sultan'ı olarak anılan Türkan Şoray sevenlerini zaman yolcuğuna çıkarak. Türkan Şoray, Yeşilçam film müzikleri ve sahneleriyle yeni bir heyecan yaşatacak.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Türkan Şoray, Yeşilçam film müzikleri ve sahneleriyle zamanda yolculuğa çıkıyor.

Türk Sineması'nın Sultan'ı Şoray, bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde 35 kişilik senfoni orkestrasıyla sahne alacak.



BİRÇOK FİLMDEN ALINTILAR YENİDEN HAYAT BULACAK

'Mavi Eşarp', 'Selvi Boylum Al Yazmalım' ve 'Dila Hanım' birçok filmden alıntılar Şoray'ın anlatımıyla yeniden hayat bulacak.




Şoray, ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde, filmlerinden müziklerin seslendirileceği için ayrı bir heyecan yaşıyor.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"