Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra buluştu

Türk sinemasının yaşayan efsaneleri usta sanatçılar Türkan Şoray ve Kadir İnanır, uzun yıllar sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in davetiyle İmren Erşen Oya Müzesi'nin açılışında bir araya geldi.

Sözcü Gazetesi'nden Kemal Atlan'ın haberine göre Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'nin yakın arkadaşı, gecekondu ve çiçekli kadın resimleri ile tanınan ünlü ressam İmren Erşen'in Büyükşehir Belediyesi'ne bağışlarıyla oluşturulan ‘İmren Erşen Oya Müzesi’, unutulmaz bir törenle hizmete açıldı.

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Tarihi Odunpazarı bölgesindeki Kent Müzeleri arasında yerini alan ‘İmren Erşen Oya Müzesi’nin açılışı, Yeşilçam'ın efsane isimleri Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın katılımıyla taçlandı.

Uzun süre sonra Eskişehir'de kameralar karşısına geçen Şoray ve İnanır, usta yönetmen Atıf Yılmaz'ın 1978 yılında yayınlanan Asya ile İlyas'ın aşk hikayesini anlatan ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmi ile Türk sinema tarihine damga vurmuştu.

Yaklaşık 10 yıldır bir araya gelmedikleri öğrenilen Türkan Şoray ve Kadir İnanır, ilk kez Eskişehir’de müze açılışından yan yana geldi.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu