Türkan Şoray'dan '5 Çayı' paylaşımları

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray, ailesiyle birlikte çıktığı yat tatilinden kareler paylaşmaya devam ediyor.

Her yıl kızı Yağmur Ünal ile baş başa tatile çıkan Şoray bu sene tüm ailesiyle tatil yapmaya karar verdi. Bodrum’dan başlayarak Fethiye’ye kadar yapmayı düşündüğü tatil için yat kiralayan Türkan Şoray, sosyal medya hesabından zaman zaman bu seyahatine dair kareler paylaşıyor.

Ailesinin rahatı için hiçbir masraftan kaçınmayan sanatçının bu tatiline kızları Yağmur ve Irmak Ünal başta olmak üzere kız kardeşleri Nazan Şoray ve Figen Çevik Gezer de katıldı.

HAYRANLARI İNANMADI

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Türkan Şoray bundan birkaç gün önce ‘Çay saati’ notuyla bir fotoğrafını yükledi. Yüzünün bir kısmını şapkanın siperliği ile kapatan Şoray’ın bu karesine yapılan; “Dublör kullanmışız Türkan Sultan, kardeşe selam” yorumu ise son derece dikkat çekti.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama