Tüyler ürperten intihar girişimi!

Kırşehir'de emekli sağlıkçı girdiği bunalım sonucu yeni açmak üzere kiraladığı dükkanda iç çamaşırları ile intihar girişiminde bulunurken polis yaptığı müdahale ile hayat kurtardı.

İHA'nın haberine göre Ankara Caddesi üzerinde ‘Sigorta Acentesi’ açmak için boya yapan E.F., iç çamaşırları ile birlikte kendini dükkanında astı.

Eşi H.F., tarafından yapılan ihbar sonucunda Emniyet ekiplerinin ipi kesmesi ile kurtarılan E.F., ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan olayla ilgili polis inceleme başlatmak üzere çevrede araştırma yaparken E.F.,’nin dükkanın 6 aylık kirasını peşin ödediği öğrenildi.

İntihar etmeden önce yazdığı mektupta,E.F., “Çocuklarımı çok sevdim. Emekli olduktan sonra boşluğa düştüm kimse beni anlamıyor” dedi.

Ambülansta ilk müdahalesi yapılan E.F., Üniversite hastanesinde yapılan müdahale ile hayata döndürüldü.  
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu