'Tuzak' dizisi iddialı geliyor

Özgün hikayesi ve yepyeni anlatım tarzıyla dikkat çeken "Tuzak" dizisinin ilk bölümü bu akşam tv8'de ekrana gelecek.

Başrollerini Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu paylaşırken, yönetmenliğini Aytaç Çiçek, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu yapacak.


"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"
programına konuşan Akın Akınözü, "Yazım olarak rol aldığım en farklı iş diyebilirim. Adı gibi Umut dolu bir karakteri canlandırıyorum. Benim için yepyeni bir imaj oldu. Oynamaktan çok keyif aldığım bir rol" şeklinde konuştu.

Bensu Soral canlandırdığı rolü "Zor bir ailede büyüyen güçlü bir kızın hikayesi" diyerek anlatırken Yağız Can Konyalı ise "Ekip olarak çok çalıştık. Çok heyecanlıyız. Mete isimli bir karakteri canlandırıyorum. Ailenin haşarı çocuğu. İşlerle ilgilenmeyen zenginliğin tadını çıkaran karakter" dedi.

Eylül Su Sapan ise "İnanılmaz güzel bir enejiyle çalışıyoruz. Hocalarımızı çok seviyoruz. Herkes şarkılar söyleyerek geliyor sete" ifadelerinde bulundu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu