Üç yıldır kayıp torununu arıyor!..

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Ali Çiftçi, 3 yıl önce kaybolan torunu Gürkan Kaya'yı arıyor.

Yeni Asır'da yer alan habere göre Burhaniye'de 'köstekli' lakabıyla tanınan Ali Çiftçi, 3 yıl önce kaybolan torunu Gürkan Kaya'yı bulabilmek için çalmadık kapı, gezmedik yer bırakmadı. 27 yaşındaki torunu Gürkan Kaya'nın bulunmasını isteyen Çiftçi, şunları söyledi:

"Gözüm açık gideceğim"

"Torunum evlendikten 2-3 ay sonra eşinin ailesi tarafından Manisa'nın Salihli ilçesine götürüldü. Oraya gittikten bir süre sonra da ortadan kayboldu. 3 yıldan bu yana aramadık yer bırakmadık. Ancak bugüne kadar hiçbir haber alamadım. Kızım Meryem Kaya ve damadım Ergüden Kaya polise ve savcılığa da başvurdu. Aradan 3 yıl geçmesine karşın şu ana kadar hiçbir haber alamadık. Uyku uyuyamaz oldum. Torunum yaşamıyor olsa bile mezarını bilmek istiyorum. Torunumdan bir haber alamadan ölürsem gözüm açık gidecek."
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu