Ünlü isimler AKUT için buluşacak

Gösteri dünyasının ünlü isimleri her doğal afette yardıma koşan AKUT'a bağış toplamak için destek yayını gerçekleştirecek.

Ünlüler, Türkiye’nin arama kurtarma alanında ilk sivil toplum örgütü olan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) için ‘Şimdi sıra bizde’ diyor. Ünlüler, her tür felakette ilk harekete geçen ve yardımımıza koşan derneğin daha etkin bir şekilde faaliyetlerine devam edebilmesine katkıda bulunmak adına destek yayını gerçekleştirecek.

Bengü, Cansel Elçin, Çağlar Çorumlu, Danilo Zanna, Defne Samyeli, Doğa Rutkay, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Tangöze, Reha Özcan, Selin Ciğerci ve Şevval Sam gibi isimler, Arama Kurtarma Derneği’ne (AKUT) destek verecek.

Etkinlik AKUT’un resmi Instagram hesabından 13 Aralık’ta düzenlenecek.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor