Ünlü oyuncular Cannes'da boy gösterdi

Türkiye’nin severek izlediği diziler, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ve "Bir Küçük Gün Işığı" oyuncuları Mipcom Fuarı kapsamında Fransa’ya gitti. Cannes’da kırmızı halıda yürüyen oyuncular büyük ilgi gördü.

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre bu yıl 38.'si Düzenlenen Mipcom 2022 Fuarı önceki gün Palais Des Festivals Cannes'da büyük bir hızla başladı.

Mipcom Fuarı kapsamında geçtiğimiz akşam Majestic Otel'de düzenlenen kırmızı halı seremonisinde atv'nin iki başarılı dizisinin oyuncuları yer aldı.

Atv'nin reytingleri alt üst eden dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın yıldız oyuncuları Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan ve yönetmen Onur Tan, kırmızı halı organizasyonunda görenleri büyüledi.

Duygu dolu hikayesiyle izleyicinin beğenisini toplayan bir diğer atv dizisi "Bir Küçük Gün Işığı"nın başrol oyuncuları Seray Kaya ve Berk Oktay, dizinin yapımcılarından Uğur Türkmen eşliğinde kırmızı halıda yürüdü.


Yabancı basının ilgi odağı olan dizi oyuncuları gecede atv yöneticileri ile birlikte de poz verdi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım