'Üvey Baba' dizisinin 'Semiha'sından son dakika haberi

1998-2004 yılları arasında Star TV'de yayınlanan 'Üvey Baba' dizisinin 'Semiha'sı Seda Çetin'den son dakika haberi geldi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Kemalletin Tuğcu'nun aynı adlı romanından televizyona uyarlanan 'Üvey Baba' dizisi Star TV ekranlarında yayınlandığı dönem izleyicisini hem çok üzmüş, hem de kendine bağlamıştı.

Dizide 'Semiha' karakterine hayat veren Seda Çetin'in son hali ise görenleri çok şaşırtıyor.





2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde müfettişlik yapan Fatih Korkmaz ile yaptığı evlilikten Mina Şiir adında bir kızı olan Çetin şimdilerde İBB Kültür Daire Başkanlığı'nda çalışıyor.



 



İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nden mezun olan Seda Çetin daha önce yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'nda çalışıyorum. İBB'ye bağlı etkinlikleri programlıyoruz. Sabit iş iyi ama bizim gibi insanları aşağı doğru çekebiliyor. İçimdeki oyunculuk hevesi hiçbir zaman geçmiyor. Oyunculuğa dönmek istiyorum" demişti.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım