Uykucu filmini 12 günde 382 bi̇n 299 ki̇şi̇ izledi̇
Pandemi sonrası genel seyirci sayısının azaldığı ve büyük bütçeli Türk filmlerinin bu nedenle dijital platformlara yöneldiği sinemalarda gişeyi Uykucu filmi uyandırdı. Vizyona girdiği gün 103 bin 181 kişi tarafından izlenen “Uykucu”, 12 günde 382 bin 299 kişilik seyirci sayısına ulaşmayı başardı.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çağatay Ulusoy ile Elçin Sangu’yu başrollerde buluşturan “Uykucu” filmi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda rekor bir açılışa imza atarak, ilk gün yaklaşık 12 saatlik sürede 103 bin 181 kişilik gişe rakamına ulaşmıştı.
Vizyondaki filmlerin bir haftalık toplam izleyici sayısını bir günde geride bırakan Poll Films imzalı “Uykucu”, 12 günde 382 bin 299 kişilik seyirci rakamına ulaşmayı başardı.
Ferman (Çağatay Ulusoy) ve Saye (Elçin Sangu)’nin tehlikeli bir yakınlaşma içinde hayatta kalmak için verdikleri ölümcül mücadeleyi konu alan filmin vizyon macerası tüm hızıyla devam ediyor.