WhatsApp 1 milyarı aştı!

Facebook'un 19 milyar dolar karşılığında satın aldığı WhatsApp yeni bir rekor kırdı. WhatsApp'ın paylaştığı son verilere göre, tam 1 milyar kişinin her gün aktif bir şekilde WhatsApp kullandığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen gün büyümeye devam ediyor. Henüz geçen aylarda aylık aktif kullanıcı sayısı 1 milyar olarak açıklanan WhatsApp, paylaştığı son verilerle yeni bir rekor daha kırdı.

WhatsApp, yeni paylaştığı verilere göre günlük aktif kullanıcı sayısının 1 milyar olduğunu duyurdu. Bu da tam 1 milyar kişinin her gün aktif bir şekilde WhatsApp’a girdiği anlama geliyor. Uygulamanın aylık aktif kullanıcı sayısı ise tam 1.3 milyar.

WhatsApp’ın şaşırtıcı istatistiği şu şekilde:

Günlük kullanıcı sayısı: 1 milyar
Aylık kullanıcı sayısı: 1.3 milyar
Günlük gönderilen mesaj sayısı: 55 milyar
Günlük gönderilen fotoğraf sayısı: 4.5 milyar
Günlük gönderilen video sayısı: 1 milyar
Britney Spears sinir krizi geçirince ambulans çağrıldı Hadise paraya para demiyor! Reklam geliri dudak uçuklattı Oktay Kaynarca'nın dizisinde final öncesi büyük sürpriz Dilan Polat tahliye mi olacak? Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan bebek sorusuna flaş yanıt Furkan Andıç: "Sevmeyi seven biriyim"