Yakışıklı isim ölü bulundu! Sevenleri şokta!

Ünlü erkek modelin şüpheli ölümü üzüntü yarattı. Polis, intihar ettiği yönünde ihbar yapılan 35 yaşındaki yakışıklı ismin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

ABD'li model Jeff Thomas'tan, acı haber geldi. 35 yaşındaki Thomas, Miami'de oturduğu apartmanda dairesinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.



İntihar ettiği yönünde ihbar yapılan Jeff Thomas'ın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı. Polis, ilk verilerin Thomas'ın intihar ettiğini gösterdiğini fakat kesin ölüm sonucunun otopsiden sonra ortaya çıkacağını söyledi.




Adı açıklanmayan bir kaynak Jeff Thomas'ın intihar ettiğini doğruladı.



Habertürk'ün haberine göre
birçok ünlü giyim markası ile anlaşması olan Thomas, Londra'da bulunan bir mankenlik ajansı ile çalışıyordu.

En son spor salonunda spor yaparken çektiği videoyu paylaşan Thomas'ın ölümü, ailesi ve arkadaşları arasında büyük bir üzüntüye sebep oldu.


 


Jeff Thomas aynı zamanda oyunculuk da yapıyordu. Yakışıklı oyuncu ajansı, henüz konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı.


Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı