Yaptırdığı estetik sonrası dikişleri patlayan genç kadın savcılığa koştu

Liposaction ve meme küçültme ameliyatı olan Azerbaycanlı Aysel Halilova'nın vücudundaki dikişler patladı, karın altı dikişleri iltihap kaptı ve göğüsleri ise düştü.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Azerbaycan uyruklu Aysel Halilova (43) İstanbul'da estetik ameliyatını yapan doktor hakkında şikayetçi oldu.

Vücudunda birden fazla operasyon yaptırmaya karar veren Aysel Halilova, İstanbul Şişli'deki klinik sahibi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat T. ile anlaştı. Anlaşma karşılığında liposaction ve meme küçültme, dikleştirme ameliyatı için gün alan Halilova, geçen yıl 22 Ağustos'ta doktorun anlaşmalı olduğu hastanede ameliyat masasına yattı.

Karnındaki yağları alınan ve göğüsleri 3 beden küçülen Aysel Halilova'ya, doktor T. tarafından ameliyatın çok başarılı geçtiği söylendi. Ameliyat sonrası odaya çıkarılan Halilova'nın iddiaya göre ağrıları giderek artmaya başladı. Ağrı kesicilerle uyumaya çalışan kadın, bu durumun normal olduğu ve ağrıların azalacağı söylenerek taburcu edildi.

VÜCUDU MORARDI

Ağrılarla baş etmeye çalışan genç kadının birde vücudundaki dikişler patladı, karın altı dikişleri iltihap kaptı ve göğüsleri ise düştü.

Yeniden hastaneye başvuran kadına tedavi uygulansa da tekrar ameliyat olması gerektiği söylendi.





Doktorun özensiz davranması nedeniyle günlerce ağrı çeken Halilova, göğüslerinin ise istediği beden olmadığını gördü. Bunun üzerine savcılığa başvuran kadın, doktorun kendisini yaraladığını, ameliyat nedeniyle vücudunda kalıcı dikiş izleri ve hasarlar olduğunu, yeniden ameliyat olması gerektiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım