Yaşar İpek estetik mi yaptırdı?

En az mesleğindeki başarıları kadar yakışıklılığıyla da hayranlık uyandıran sanatçı Yaşar İpek, bu sabah "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu.

Yaşar İpek, çenesine estetik yaptırıp yaptırmadığının sorulması üzerine "Kız kardeşim sayesinde FaceApp'e sardım. Belki bazen filtreyi abartıyorumdur ama estetik falan yok. Botoks yaptırıyorum" yanıtını verdi.

Yılbaşı akşamı çalışmadığını ifade eden Yaşar İpek, "Umre yaradı. Kutsal topraklara gittik. Allah kabul etsin. Ben anneme ve kardeşlerime bu yıl yılbaşında çalışmayacağım diye söz vermiştim. Ailece umreye gittik. Yeni yıla orada girdik. Benim üçüncü gidişim ama aileyle gitmek çok farklıymış. Duygusal yönelerini daha iyi tanıdım. Ailece oturup ağladık, güldük." ifadelerini kullandı.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu