Yasemin Kozanoğlu ilk uçakla annesine koştu!

Ahu Tuğbay geçtiğimiz günlerde Bebek rıhtımında tekneden inerken yüzüstü düşünce burnu kanamış, yüzünde morarmalar meydana gelmişti.

Talihsiz kazanın ardından Posta Gazetesi'nde konuşan Ahu Tuğbay, “Kaza sonrası hemen hastaneye gidip muayene oldum. Allah’tan kırık çıkık bir şey yok. Bu kaza bir bakıma iyi oldu. Üç senedir İbiza’da yaşayan kızım Yasemin kazayı duyunca ilk uçakla geldi, hasret giderdik. Yaza kadar da geri dönmeyecek” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"