Sacit Aslan

sacitaslan@gmail.com
TÜM YAZILARI
Gördüğün her şeye mal gibi bakacaksın Sacit Aslan'ın sosyal medya hesabında yayınladığı ve kısa sürede 6 bini aşkın kullanıcı tarafından beğeni alan bu yazısını, Instagram sözde 'topluluk kurallarını ihlal ettiği' gerekçesiyle kaldırdı.
Mesleğinde bir ekol: Zeki Müren "... Zeki Bey hiç kimseyi kıskanmayacak kadar zirvede olan biridir ama kendisinden sonra zerre kadar kıymetli harbiyesi olmayan kırıntılar tarafından her zaman kıskanılmıştır." Yeşilçam’ın ‘kötü kadın’ tahtına göz diken Tamar Oner Tanrıyar… Yeşilçam’ın “kötü” kadınları vardı. Bu kadınlar kimi zaman canlandırdıkları rollerle öyle özdeşleşdirildi ki seyirci onları, sokakta gördüğünde saldırırdı. Hepsi sinema tarihinin unutulmazlar galerisinde yerlerini çoktan aldılar... Göçüp gidenlere Allah rahmet eylesin diyorum.
Tezekten terazinin boktan olur dirhemi... Sacit Aslan'ın yeni yazısı... Mafyatik Baroniçe’nin Adliye ve Karanlık İlişkileri... Sacit Aslan'ın yeni yazısı... Yargı Mensupları İçin de “Adalet...!” Sacit Aslan'ın yeni yazısı... CAN TANRIYAR İLK ÖNCE MUHAMMET YAKUT'U SATMIŞ... Sacit Aslan'ın yeni yazısı... Vicdanın rahat mı Mehmet Aslan? Sacit Aslan sordu: "Vicdanın rahat mı Mehmet Aslan?" Değerli Barış kardeşim Can Tanrıyar olayına bir de bu gözle bak… Sacit Aslan: "Değerli Barış kardeşim ‘Can Tanrıyar olayını’ bir de yıllarını magazine vermiş benden dinle!" Sözün bittiği bir Dünya’da kimin umurunda Can Tanrıyar? Sacit Aslan'ın yeni yazısı... Ahlaki, insani ve vicdani değerler 'adamına göre' uygulanmaz! Sacit Aslan'ın yeni yazısı... Boşuna ağlama Dilan Polat! Sacit Aslan'ın yeni yazısı...