Yeliz: "Türkiye'nin en iyi ilk üç sesinden biriyim"

Yeliz, "Türkiye'nin en iyi 5 sesinden biriyim" dedi, sonra iddiasını genişleterek, "Türkiye'nin en iyi ilk 3 sesinden biriyim" açıklamasında bulundu. Bununla da kalmayan Yeliz, kendine göre Türkiye'nin en iyi ilk 5'ini de saydı.

Yeliz katıldığı programda, "Sesten çok iyi bir yorumcuyum ben. Hiç tevazu göstermeyeceğim, Türkiye'nin 5 kişisi varsa o beşinden biri benim. Eskiden 'Estağfurullah' diyordum, hiç tevazu göstermiyorum artık ama o beş kişinin içinde olmanın hakkını vermedim! Geçmiş geçmişte kaldı. Önüme bakıyorum artık, non stop (durmaksızın) çalışıyorum! Hatta 3 sesinden biriyim. 3'e indiriyorum. Ebru Gündeş, Sibel Can, Funda Arar, Nilüfer ilk aklıma gelenler..." şeklinde konuşarak iddiasını ortaya koydu.

Yeliz'in sözleri tartışma yaratacağa benziyor...

Gülenay Kalkan reyting rekortmeni dizinin kadrosunda Cemre Kemer ikinci kez anne oldu Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu sorulunca bozuldu Jeff Bezos nişanlısının 65 milyon TL’lik filmine sahip çıkmadı Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt! Cem Yenel ve Nil Karaibrahimgil'den hatıra pozu