Yeni anne olan Lara Paşalı: "Bir kaç paket sağılmış sütüm var"

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı.

Ünlü isimler türlü yardımlarla deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın yanında olurken, oyuncu Selahattin Paşalı'nın yeni anne olan eşi Lara Tümer, "Saydım 7 tane donmuş sütüm var. Taze daha. Bu ay içinde yaptım. Sadece ikisinin ml'si düşük. Yeni doğan bebekler için o yeterli. Mideleri küçük olduğu için. Onun dışında iki tane biberonum var. 1 tane kaşıklı biberon var. Onun dışında iki tane 6 ay üzeri için Aptamil var. Uzun yolculuklarda bozulabiliyor. Bu yüzden İstanbul Anadolu Yakası'ndan bana ulaşılabilir. Bebekli olduğum için ben çıkamıyorum" ifadelerini kullanarak takipçilerini duygulandırdı.


Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Seda Bakan'dan eşine akıl almaz tehdit! 'Bihter' filminin setinde yaşanan olay aylar sonra ortaya çıktı Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? Ani bir kararla boşanan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı bir araya geldi Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı!