Yıldız isimler sahneye 'SES' verecek!

Ünlü isimler, Covid 19 döneminde zor günler geçiren, müzisyen, orkestra ve sahne arkasında çalışan meslektaşlarına destek olmak için 27 Ekim'de Harbiye Açıkhava'da aynı sahnede buluşuyor.

Ahbap Derneği ev sahipliğinde, Gergedan Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek gecenin sunuculuğu Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz üstlenirken, gecede Kaan Sekban, Hayko Cepkin, Cem Adrian, Melek Mosso, Ceylan Ertem, Hazal Kaya, Onur Saylak, Fırat Tanış, Sunay Akın & Nihat Sırdar, Sumru Yavrucuk, Zeynep Bastık & Emircan İğrek ve Haluk Levent sahnede izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

İzleyenler bu özel geceyi aldıkları biletler Harbiye Açıkhava yada online olarak evlerinden izleyebilecekler. 27 Ekim'de Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek olan 'Sahneye Ses Ver' özel dayanışma gecesinden elde edilecek bilet satış geliri, Haluk Levent'in başkanı olduğu  'Ahbap Derneği' aracılığıyla ihtiyacı olan sahne emekçilerine ulaştırılacak.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama