Yıldız oyuncuları bir araya getiren 'Kadınım' başlamadan sona erdi

Ayça Mutlugil ile Nuray Uslu'nun yazdığı eski adı "Güneş Tutulması" olan "Kadınım" dizisi 3 yıl sonra aynı kaderi yaşadı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz‘in başrolü paylaşacağı NGM‘nin atv için çekeceği “Kadınım” dizisinin yayın haklarının Pastel Film’de olması krize neden olmuştu.






Pastel Film’in 3 yıl önce “Güneş Tutulması” adıyla Altan Dönmez‘le çekmeyi planladığı Kerem Bürsin‘in de adının geçtiği dizi o dönem rafa kaldırılmıştı.






Dizinin yeni versiyonu için bu kez NGM çalışmalara başlamış ancak son anda iki yapım şirketi arasında izin konusunda anlaşmazlık çıkmıştı.

Ayça Mutlugil ile Nuray Uslu‘nun yazdığı dizi ikinci kez aynı kaderi yaşadı.

Pastel Film, son anda dizinin haklarını son anda vermekten vazgeçti.






NGM de İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz‘den sonra “Yetim” rolü için Erkan Avcı‘yla da anlaştığı projeyi çekmeme kararı aldı.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"