Yurdal Sert'ten 'dekolte onayı'

Yurdal Sert: "Karım güzel giyinebiliyorsa 'Aman karıcığım dizlerini kapat,' demiyorum..."

"BİZDE DEKOLTENİN LİMİTİ YOK"

Ivana Sert’in kocası Yurdal Sert, Sabah'tan Ayşe Ferhangil’in sorularını yanıtladı:

Gazetelerde okuduğumuza göre Ivana ’Kocam giydiklerime bayılıyor, aman aç,’ diyor.
- Öyle demiyorum tabii ki. Ama iş hayatımdan anladığım, modernliğin iyi bir şey olduğu. Bu çerçevede karım güzel giyinebiliyorsa ’Aman karıcığım dizlerini kapat,’ demiyorum.

Mininin, dekoltenin bir limiti var mı sizde?
- Yok onun bir limiti. Yazın iyice açılabilir de cenazeye giderken giymez herhalde. Ama ’Dikkatli otur karıcığım,’ dediğim olur tabii.

Türk erkekleri kıskançtır. Sizce neden?
- Güven herhalde. Ben karıma güveniyorum, o da bana güveniyor. Zaten Ivana’nın bu giyim tarzı erkekler için değil, kadınlar için. Kız güzel görünmek istiyor, ortamda kendini göstermek istiyor, o konuda çok hassas.

Bir ortamda erkekler karınıza baktığı zaman gurur mu duyuyorsunuz?
- İstanbul’da hiç erkeklerin karımın arkasından ıslık çaldığını görmedim. Herhalde birisi ’Avrat’ diye peşinde koşsa gidip adamı döverdim. Karıma kötü gözle bakanı görmedim.



Esra Akkaya'nın oğlunun son hali görenleri şaşırttı Ayten Gökçer hayatını kaybetti "Kızıl Goncalar" dizisinde iki ayrılık birden Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan ihaneti itiraf etti: "Birçok kadınla ilişkisi var" Murat Kurum şakası nedeniyle oyunları iptal edilen tiyatrocuya İBB el uzattı Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde