Zeynep Bastık mutluluğu Ali Can Ayyıldız'da buldu

Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 2011 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise Alican Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile kahvaltıya giderken Bebek'te görüntülendi.

Yeni bir şarkı çıkaracağını söyleyen Bastık, "Yeni parça çıkacak. Onun hazırlığı var. Bir yandan konserler devam ediyor" dedi.



Urla'da evi olan Bastık, "Orada sakin bir hayatım var. Hiçbir şeyi düşünmeyip bir meditasyon gibi kafamı dinliyorum" diye konuştu. Şarkıcı, "Organik tarım gibi bir şey düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Kesinlikle orada projelendirmeyi düşünüyorum. Büyük bir alan ve işlemesi lazım" yanıtını verdi.

'DEPREMİN GERGİNLİĞİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR'

Depremden korktuğu için Urla'ya gittiği haberlerine Bastık, "Tabii ki depremden korkuyorum. Orası da deprem bölgesi... Depremden kaçış yok. Ama orası taş ev olduğu için daha güvenli. Aklıma geldikçe oraya gidiyorum. Buradaki evde de sıkıntı yok. Depremin gerginliği beni rahatsız ediyor. Doğanın içinde güzel yaşantım var orada... Bana iyi geliyor Urla" ifadelerini kullandı.



Şarkıcı, "Sevgililer Günü'nde ne yaptınız?" sorusuna ise, "Bizim 14 Şubat'la ilgimiz yok. Bize her gün Sevgililer Günü..." diye cevap verdi.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? İşte Kalben’i yakan gizli görüntüler Eda Ece'nin kızıyla pozuna beğeni yağdı Aslıhan Karalar: "Okuldan dereceyle mezun oldum" Nihal Candan tahliye edilmişti! Dilan ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme Faruk Sabancı'ya üniversitelerden iki günde iki ödül