Antalya'daki saldırıyla ilgili 25 gözaltı

Dün Antalya'da gerçekleştirilen saldırıyla ilgili yapılan operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında, örgütün cezaevi kuryeliğini yaptığı tespit edilen bir avukat da bulunuyor.

Antalya'daki saldırıyla ilgili 25 gözaltı
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Antalya'da meydana gelen patlamayla ilgili terör örgütü PKK/KCK üyesi oldukları iddia edilen 25 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Antalya-Kemer karayolunun Çaltıcak mevkisinde meydana gelen patlamaya yönelik operasyon düzenlendi.

Olayla bağlantılı oldukları tespit edilen şüphelilere yönelik Diyarbakır, Batman, Şırnak, Manisa, Ankara ve İstanbul'da da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın yapılanması içinde yer alan, milis ve işbirlikçilik faaliyetlerinde bulundukları belirlenen 25 kişi gözaltına alındı.

Bu kişiler arasında örgütün cezaevi kuryeliğini yaptığı tespit edilen bir avukatın da bulunduğu öğrenildi.

Şüphelilerin, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki ifade işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Antalya-Kemer karayolu üzerindeki bir balıkçı barınağının önünde dün meydana gelen patlamada bir balıkçı şirketinin konteyneri zarar görmüş, olayın ardından bölgede operasyon başlatılmıştı.