Antonio Perkins'in oynadığı 'SAPIK' filmi gerçek oldu

Münih'te psikolojik sorunları olan bir kadının, sekiz ay annesinin cesediyle aynı evde yaşadığı ortaya çıktı.

Antonio Perkins'in oynadığı 'SAPIK' filmi gerçek oldu

Almanya'nın Münih kentinde yaşayan 39 yaşındaki kadın, polise, cenazeyi kaldıracak parası olmadığı için annesinin cesedini oturma odasındaki kanepenin üzerinde bıraktığını söyledi.
 
Münih'te yayımlanan Abendzeitung'un haberine göre, bir icra memuru geçtiğimiz perşembe günü evi gezip, değerini belirlemek istedi. Söz konusu kadın, icra memuruna annesinin uzun süre önce öldüğünü söyledi. Bunun üzerine icra memuru, polise haber verdi. Evde yapılan incelemede, 70 yaşındaki kadının cesedi iskelete dönüşmüş halde oturma odasındaki kanepenin üzerinde bulundu.
 
KALP RRİZİ SONUCU ÖLÜM
 
Yapılan otopside, kadının kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi. Polis sözcüsü, kızının neden annesinin cesedi ile yaşadığını anlamakta zorlandıklarını, eğer ilgili kurumlara başvurmuş olsaydı, cenaze için gereken maddî desteğin karşılanacağını belirtti.

NOT:

Alfred Hitchcock tarafından çekilen, senaryosu Joseph Stefano tarafından psikozlu bir katili hakkında yazılan 1960 tarihli korku ve gerilim filmidir.

Film, Robert Bloch'un Wisconsinli katil Ed Gein'nin suçlarından esinlenerek yazdığı aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Film, bir sekreter olan Marion Crane (Janet Leigh) ve yalnız başına yaşayan bir motel sahibi Norman Bates (Anthony Perkins) arasındaki karşılaşmayı anlatır.

Film Türkiye'de 24 Ocak 1965'te gösterime girmiştir.