Arda Turan havasını attı!

Başakşehir’e transfer olup yeşil sahalara dönen Arda Turan, kendini ödüllendirdi. Önceki gün sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bebek’te turlayan yıldız futbolcu 1 milyon 400 bin liralık yeni arabasıyla hava bastı.

Arda Turan havasını attı!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre İspanya'daki Barcelona masalını sonlandırıp Süper Lig takımlarından Başakşehir'e yıllık 4 milyon euroya (yaklaşık 18 milyon 500 bin TL) transfer olan Arda Turan, kendini ödüllendirdi. Önceki gün bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Aslıhan Doğan'la Bebek'teki bir mekanda görüntülenen Turan'ın, kapıdaki lüks aracı dikkat çekti.

KARA ŞİMŞEK GİBİ

Ünlü futbolcunun Mercedes SLS G5 marka yarasa kasa lüks otomobilinin fiyatı ise dudak uçuklatan cinstendi. Öyle ki Turan'ın üstü açık lüks aracı, 300 bin euro (1 milyon 400 bin TL) değerinde... Mekanda sevgilisiyle baş başa kahvaltı yapan Turan, çıkışta milyonluk oyuncağına binerken muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Arda Turan havasını attı!

NİKAH SORUSUNA CEVAP YOK

Söz; ikilinin kıydırdığı iddia edilen dini nikaha gelince Aslıhan Doğan gülümsedi. Arda Turan ise "Teşekkür ederim, konuşmayacağım" demekle yetindi. Sevgilisiyle milyonluk aracına binip semtten ayrılan ünlü futbolcunun plaka için soyadının ilk harfini tercih etmesi de gözlerden kaçmadı.

Bu arada Arda Turan, lüks araba tutkusunun yanında kol saatlerine harcadığı uçuk paralarla da adından sıkça söz ettiriyor.
Konular Spor Haberleri