Arda Yurtseven'in gizemli ölümünde sır çanta detayı!

İstanbul Kartal'da yaşayan 16 yaşındaki Arda Yurtseven, geçtiğimiz pazartesi günü bisikletiyle evden ayrıldı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı...

Arda Yurtseven'in gizemli ölümünde sır çanta detayı!

Sabah Gazetesi'nden Aykut Soncu ve Yasin Sus'un haberine göre ailesi, polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Ekipler Arda Yurtseven'i bulmak için düğmeye bastı. ilesi, polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Ekipler Arda Yurtseven'i bulmak için düğmeye bastı.

Bunun üzerine ormanlık alanda çalışma başlatıldı. Arama sırasında Yurtseven'in bisikletine rastlandı.

Aramalar sürerken Arda Yurtseven bir ağaçta asılı halde bulundu.

Ekiplerin incelemelerinin ardından 16 yaşındaki Arda Yurtseven'in cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Talihsiz gencin ölümünün ardından ise Mavi Balina oyunu oynadığına dair iddialar ortaya atıldı.

Arda Yurtseven'in dayısı Ali Kaya ise Mavi Balina iddiaları üzerine önemli açıklamalar yaptı.

"HENÜZ ARAŞTIRMA SONUÇLARI ELİMİZE GEÇMEDİ"

Arda Yurtseven'in dayısı Ali Kaya, "Sosyal medyada öyle söyleniyor biz de oradan duyuyoruz. Henüz araştırma sonuçları elimize geçmedi. Elimizde öyle bir kanıt yok. Evdeyken oyun oynama gibi bir durumu yoktu. Öyle bir şey var mı yok mu bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaya, "Cinayet şüpheniz var mı?" sorusuna da 'Hayır yok' yanıtını verdi. Ali Kaya, "Evden ayrılmadan önce ailesine bir not bıraktı mı?" sorusunu ise şöyle cevapladı: 'Emniyet, yanındaki çantasına el koydu. Çantanın içindekiler araştırılacak. Bir not var mı yok mu bilemiyoruz…'

'ÇOK DURDUNGU'

Kaya, ayrıca talihsiz gencin son dönemlerde oldukça durgun olduğunu da sözlerine ekledi.