Arjantin ve Nijerya 2. turda!

FIFA 2014 Dünya Kupası F Grubu son maçları iki karşılaşma ile tamamlanırken, Bosna Hersek, İran'ı 3-1 yendi Nijerya ise Arjantin'e 3-2 yenilmesine rağmen ikinci tura ikinci sırada çıktı.

Arjantin ve Nijerya 2. turda!
CİHAN'ın haberine göre Brezilya'nın Porto Alegre şehrindeki Estadio Beira-Rio Stadı'nda oynanan maçta Arjantin, Nijerya'yı 3-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı ve 9 puanla grubu lider olarak tamamladı. Nijerya ise bu mağlubiyete rağmen Bosna Hersek'in İran'ı 3-1 mağlup etmesi nedeniyle ikinci olarak bir üst tura çıktı.

Maçta Nijerya'nın gollerini 4 ve 47. dakikalarda Musa kaydederken, lider Arjantin'in gollerini ise 3 ve 45. dakikalarda Messi ve 50. dakikada da Rojo kaydetti.

F Grubu'nun diğer maçında ise İran ile Bosna Hersek karşı karşıya geldi. Nijerya'nın kaybetmesi ve kendisinin kazanması durumunda gruptan çıkma şansı bulunan İran bu fırsatı değerlendiremedi. Nijerya, Arjantin'e 3-2 kaybederken, İran da grupta hiç bir iddiası bulunmayan Bosna Hersek'e 3-1 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını değerlendiremedi.

Brezilya'nın Nova Salvador şehrindeki Fonte Arena Stadı'nda oynanan maçta Bosna Hersek'e 3 puanı getiren golleri 23. dakikada Dzeko, 59. dakikada Pjanic ve 83. dakikada da Vrsajevic kaydetti. İran'ın tek golünü ise 82. dakikada Reza attı.
Konular Spor Haberleri