Arkas, Ankara'da fırsat tepti!

Liderlik hedefiyle gittiği Ankara'da Halkbank önünde çok kötü bir oyun ortaya koyan mavi-beyazlılar rakibinden set alamadı, zirveye çıkma şansını kullanamadı.

Arkas, Ankara'da fırsat tepti!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren zirvenin ilk iki sırasındaki Halkbank ile Arkasspor'un Başkent Spor Salonu'ndaki mücadelesinde gülen taraf evsahibi ekip oldu: 3-0. Rakibini 3-0 yada 3-1 yenmesi halinde rakibine kaptırdığı zirveyi yeniden geri alma şansı olan Arkasspor, Halkbank önünde varlık gösteremedi. Çok etkili başladığı ilk seti 25-16 kazanan Halkbank 1-0 öne geçti.

İkinci set de ilk setin tekrarı gibiydi. İki teknik molaya da farklı önde giren Ankara ekibi önünde Arkasspor farkı bir türlü kapatamadı. Bloklarda ve servislerdeki etkinliği ile ikinci seti de 25-16 alan Halkbank skoru 2-0'a taşıdı. Üçüncü sette biraz toparlanan Arkasspor, güçlü rakibiyle başabaş bir oyun ortaya koysa da Halkbank 25-23'le maçtan 3-0 galip ayrıldı ve zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. Arkasspor ise bu yenilgiyle 2. sırada kaldı.

SALON: Başkent
HAKEMLER: Ozan Çağı Sarıkaya **, Burhan İlhan **
HALKBANK: Ulaş ***, Resul ***, Kubiak ***, Juantorena ***, Emre ***, Sokolov ***, (Nuri ***, Abdullah ***, Can ***)
ARKASSPOR: Yiğit **, Hakkı **, Perrin **, Mustafa Koç **, Schmitt *, Marshall * (Hasan **, Mustafa Ramazanoğlu **, Gökhan *, Halil **)
SETLER: 25-16, 25-16, 25-23
SÜRE: 76 dakika (22, 28, 26)
Konular Spor Haberleri