Arkas harikalar yaratıyor!..

Galatasaray'ı İzmir'de de set vermeden mağlup eden Arkasspor, Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi Play-Off serisinde yarı finale yükseldi.

Arkas harikalar yaratıyor!..

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi Play-Off ilk tur 2. maçında Arkaspor, Galatasaray FXTCR'yi 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. İstanbul'daki ilk maçta da rakibini yenen mavi-beyazlılar, İzmir Atatürk Voleybol Salonu'ndaki rövanşa hızlı başladı. İlk sette iki teknik molaya da önde girmeyi başaran Arkasspor, 25-19'la 1-0 öne geçti. İkinci sette de Arkasspor rakibine göre çok üstündü. Schitt, Perrin ve Urnaut'la sayılar bulan İzmir ekibi bu seti de 25-17 kazanarak durumu 2-0 yaptı. Son sette Galatasaray oyuna zaman zaman ortak olsa da Arkasspor tecrübesini konuşturup 25-21'le maçtan 3-0 galip ayrıldı. Mavi-beyazlılar, yarı finalde Fenerbahçe Grundig-Gümüşhane Torul Gençlik serisinin tur atlayan ekibiyle eşleşecek. 

SALON: Atatürk Voleybol
HAKEMLER: Ozan Sarıkaya ***, Bülent Bozkurt ***
ARKASSPOR: Mustafa ***, Schitt ***, Erhan ***, Urnaut ***, Perrin ***, Hakkı *** (Hasan ***, Yiğit Gülmezoğlu ***)
GALATASARAY FXTCR: Ferhat **, Abdalla **, Ahmed **, İbharim **, Martin **, Fırat ** (Mehmet **, Boğaçhan **, Sinan **, Cansın **, Muhammet **)
SETLER: 25-19, 25-17, 25-21
SÜRE: 80 dakika (26, 25, 29)

GÖKHAN ÖZYURTLU / YENİ ASIR



Konular Spor Haberleri