Arzu Sabancı'dan Hacı'nın evliliğine onay

Büyük oğlu Hacı’nın eski aşkı Özge Ulusoy’a onay vermeyen Arzu Sabancı, bu kez şaşırttı. Yeni gelin adayı Nazlı Kayı’nın doğum gününü kutlayan anne Sabancı, evliliğe yeşil ışık yaktı.

Arzu Sabancı'dan Hacı'nın evliliğine onay
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Hacı Sabancı, geçtiğimiz yıl ünlü top model Özge Ulusoy ile olan dört yıllık birlikteliğini noktaladı. Ayrılığın perde arkasında ise Hacı'nın annesi Arzu Sabancı ile Ulusoy'un anlaşmazlıkları vardı. İddialara göre ünlü model, yakın bir arkadaşına attığı mesajlarda; Arzu Sabancı hakkında çirkin sözler kullandı. Bunu öğrenen Hacı Sabancı ise aşkını sonlandırdı. Ayrılıktan sonra da Nazlı Kayı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Taze ilişkisinde sağlam adımlar atan genç adam, sevgilisini kısa sürede ailesiyle de tanıştırdı. Özge Ulusoy ile sürekli çatışan Arzu Hanım ise yeni gelin adayına bu kez sıcak baktı... Bunun ilk somut adımını önceki gün atan Arzu Sabancı, Nazlı Kayı'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı yorumla kutladı. Aşklarını doludizgin sürdüren genç çiftin ise önümüzdeki yaz evleneceği iddiası ortaya atıldı.

Hacı Sabancı, Instagram'da paylaştığı bu kareyle, aşkının doğum gününü kutladı. Anne Sabancı'dan jet bir yorum geldi.

Arzu Sabancı'dan Hacı'nın evliliğine onay

KAYINVALİDE TASARIMI

Arzu Sabancı, önceki gün yılbaşını kutlamak için Londra'ya uçan oğlu ve sevgilisinin fotoğrafını da paylaştı. Nazlı Kayı'nın mavi kabanı ise Arzu Sabancı tasarımıydı.

Arzu Sabancı'dan Hacı'nın evliliğine onay - Resim : 2